Szállítási és fizetési információk

Fizetés

A pénztár oldalon az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Banki átutalás

A rendelésed leadása után egy visszaigazoló képernyő fog fogadni a rendelés adatival, illetve ezeket az adatokat el is küldjük neked egy e-mailben. Az adatok között szerepelni fog a rendelésed száma #XXX formátumban, és a Banki átutalás fizetési mód választása esetén a bankszámlánk adatait is feltüntetjük a táblázatban. Az utalás során kérjük ne felejtsd el megadni rendelésed számát a közleményben! A rendelés feldolgozását az összeg beérkezése után fogjuk tudni megkezdeni, erről e-mailben tájékoztatunk majd.

Utánvétes fizetés

A csomag átvételekor az utánvét összegét a csomagautomata esetén csak bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál csak készpénzzel tudod fizetni. Az utánvét kezelésért a futárszolgálat sajnos extra költséget számít fel, ez jelenleg 125 Ft.

Barion vagy bankkártya

Ebben az esetben a Barion felületén fizethetsz Visa, Maestro, Mastercard, American Express hitel- és bankkártyák, valamint Barion tárcád segítségével is. A fizetés befejeztével a rendelésedről visszaigazoló e-mailt küldünk, és amint lehet, megkezdjük annak feldolgozását.

Szállítás

A pénztár oldalon az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Személyes átvétel a Zelenák Sütiházban: ingyenes

Az oldalon leadott rendelésedet személyesen is átveheted viszonteladónknál, a Zelenák Sütiháznál.

Cím, nyitvatartás és egyéb infók megtalálhatóak ezen az oldalon.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ha ezt az átvételi módot választod, az átszállítás miatt a szokásosnál néhány nappal később tudod csak átvenni a csomagod. Mit jelent ez pontosan? A megrendelések számától függően a feldolgozási időnk átlagosan 3-6 munkanap. Ehhez hozzáadódik +1 munkanap, mire átszállítjuk a csomagodat az átvevőpontra. Tehát leghamarabb 4, legkésőbb 7 munkanapon belül tudod azt átvenni.

Minden esetben értesítünk e-mailben, amint indulhatsz a csomagodért. 🙂

Postai levél: 445 Ft

Ha a kosarad csak levélként is feladható termékeket tartalmaz, választhatod a rendelésed postai levélként történő feladását is szállítási módként.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a leveleket elsőbbségi, nem ajánlott küldeményként adjuk fel. A csomagot a posta nem követi, ezért ha több mint 10 munkanapig nem kapod meg a csomagot, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen vagy a kapcsolat fül alatt.

A megrendelések számától függően a feldolgozási időnk átlagosan 3-6 munkanap. A postai kézbesítés további 2-3 munkanapot vesz igénybe. Tehát leghamarabb 4, legkésőbb 9 munkanapon belül tudod azt átvenni.

Minden esetben értesítünk emailben, amikor a leveled feladásra került. 🙂

Foxpost csomagautomata: 699 Ft

Ennek a szállítási módnak a segítségével országszerte több mint 60 csomagautomatál veheted át rendelésed, a neked legkényelmesebb időpontban. A hozzád legközelebb lévő automatát ide kattintva könnyen megtalálhatod. További információért kattints ide. A csomag feladásáról e-mailben fogunk értesíteni, ezután a szállítási idő jellemzően 1-2 munkanap. A csomagod megérkezéséről a Foxpost SMS-ben és e-mailben is értesíteni fog, a csomagautomatánál az ekkor kapott nyitókódot kell majd megadnod.

Házhozszállítás: 1249 Ft

Jelenleg a házhozszállítást a Foxpost alvállalkozója, az Express One futárszolgálat végzi. Ennél a szállítási módnál kérjük nagyon figyelj a szállítási cím pontos megadására. Amennyiben szükséges, a pénztár oldalon adj meg külön számlázási és szállítási címeket. A csomag feladásáról e-mailben fogunk értesíteni, ezután a szállítási idő jellemzően 2-4 munkanap. A csomagod megérkezéséről a futárszolgálat SMS-ben és e-mailben is értesíteni fog, a csomagautomatánál az ekkor kapott nyitókódot kell majd megadnod.

Egyéb szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk:

  • A termékek ára nem tartalmazza a szállítási költséget, külön csomagolási költséget viszont nem számítunk fel.
  • Az aktuális feldolgozási időnk az oldal felső sávjában mindig fel van tüntetve, kérjük ezt tekintsd mérvadónak. Amennyiben ezt a határidőt nem tudjuk tartani, minden esetben értesítjük a megrendelőt emailben.
  • A rendelésedről készült számlát a csomag feladásakor emailben küldjük, ezzel további teendőd nem lesz.
  • Kérjük mindig ellenőrizd a kiszállítás vagy átvétel időpontjában a csomag sértetlenségét! Sérülten érkező csomag esetén kérd a helyszíni jegyzőkönyv felvételét, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen vagy a kapcsolat fül alatt.