Szállítási és fizetési információk

Fizetés

A pénztár oldalon az alábbi fizetési módok közül választhatsz:


Banki átutalás

A rendelésed leadása után egy visszaigazoló képernyő fog fogadni a rendelés adatival, illetve ezeket az adatokat el is küldjük neked egy e-mailben. Az adatok között szerepelni fog a rendelésed száma #XXX formátumban, és a Banki átutalás fizetési mód választása esetén a bankszámlánk adatait is feltüntetjük a táblázatban. Az utalás során kérjük ne felejtsd el megadni rendelésed számát a közleményben! A rendelés feldolgozását az összeg beérkezése után fogjuk tudni megkezdeni, erről e-mailben tájékoztatunk majd.


Utánvétes fizetés

Ez a fizetési mód jelenleg csak foxpost csomagautomatás átvételnél lehetséges! A csomag átvételekor az utánvét összegét csak bankkártyával tudod fizetni. Az utánvét kezelésének költsége jelenleg 400 Ft.


Bankkártyás fizetés (Barion)

Ebben az esetben a Barion felületén fizethetsz Visa, Maestro, Mastercard, American Express hitel- és bankkártyák, valamint Barion tárcád segítségével is. A fizetés befejeztével a rendelésedről visszaigazoló e-mailt küldünk, és amint lehet, megkezdjük annak feldolgozását.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Szállítás

A pénztár oldalon az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Magyarország területén belül

Személyes átvétel a Zelenák Sütiházban: ingyenes

Az oldalon leadott rendelésedet személyesen is átveheted viszonteladónknál, a Zelenák Sütiháznál.

Cím, nyitvatartás és egyéb infók megtalálhatóak ezen az oldalon.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ha ezt az átvételi módot választod, az átszállítás miatt a szokásosnál néhány nappal később tudod csak átvenni a csomagod. Mit jelent ez pontosan? A megrendelések számától függően a feldolgozási időnk átlagosan 3-6 munkanap. Ehhez hozzáadódik +2 munkanap, mire átszállítjuk a csomagodat az átvevőpontra. Tehát leghamarabb 4, legkésőbb 8 munkanapon belül tudod azt átvenni.

Minden esetben értesítünk e-mailben, amint indulhatsz a csomagodért. 🙂


Postai levél: 445 Ft

Ha a kosarad csak levélként is feladható termékeket tartalmaz (sima és mágneses könyvjelzők), választhatod a rendelésed postai levélként történő feladását is szállítási módként.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a leveleket elsőbbségi, nem ajánlott küldeményként adjuk fel. A csomagot a posta nem követi, ezért ha több mint 10 munkanapig nem kapod meg a csomagot, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen vagy a kapcsolat fül alatt.

A megrendelések számától függően a feldolgozási időnk átlagosan 3-6 munkanap. A postai kézbesítés további 2-3 munkanapot vesz igénybe. Tehát leghamarabb 4, legkésőbb 9 munkanapon belül tudod azt átvenni.

Minden esetben értesítünk emailben, amikor a leveled feladásra került. 🙂


Foxpost csomagautomata: 799 Ft

Ennek a szállítási módnak a segítségével országszerte több mint 103 csomagautomatánál veheted át rendelésed, a neked legkényelmesebb időpontban. A hozzád legközelebb lévő automatát ide kattintva könnyen megtalálhatod. További információért kattints ide. A csomag feladásáról e-mailben fogunk értesíteni, ezután a szállítási idő jellemzően 1-2 munkanap. A csomagod megérkezéséről a Foxpost SMS-ben és e-mailben is értesíteni fog, a csomagautomatánál az ekkor kapott nyitókódot kell majd megadnod.

Kérjük nagyon figyelj, hogy helyes telefonszámod adj meg a rendelésnél!


GLS csomagpont: 890 Ft-tól

A GLS országos csomagpont hálózatán keresztül 350 településen több mint 800 átvevőpontra kérheted csomagod. A hozzád legközelebb lévő átvevőpontot ide kattintva könnyen megtalálhatod. További információért kattints ide. A csomag feladásáról e-mailben fogunk értesíteni, a szállítás jellemzően 1-2 munkanapot vesz igénybe. A csomagod megérkezéséről a futárszolgálat SMSben és e-mailben értesíteni fog, a csomagpontra szállítástól számítva 5 munkanapig fogod tudni azt átvenni. A csomagpontra szállítás ára a rendelésed súlyának függvényében így alakul:

Csomag max. súlya (kg) Szállítás díja (Ft)
20 890
40 1390

GLS házhozszállítás: 1120 Ft-tól

Ennél a szállítási módnál kérjük nagyon figyelj a szállítási cím pontos megadására. Amennyiben szükséges, a pénztár oldalon adj meg külön számlázási és szállítási címeket. A csomag feladásáról e-mailben fogunk értesíteni, a szállítás jellemzően 1-2 munkanapot vesz igénybe. A csomagod megérkezéséről a futárszolgálat e-mailben értesíteni fog, illetve a futár egyeztetés céljából a kiszállításkor telefonon kereshet. A házhozszállítás ára a rendelésed súlyának függvényében így alakul:

Csomag max. súlya (kg) Szállítás díja (Ft)
2 1120
3 1220
5 1380
10 1570
15 1760
20 1960
25 2180
30 2510
40 4600

Magyarországon kívül

GLS házhozszállítás: 4970 Ft-tól

Ennél a szállítási módnál kérjük nagyon figyelj a szállítási cím pontos megadására. Amennyiben szükséges, a pénztár oldalon adj meg külön számlázási és szállítási címeket. A csomag feladásáról e-mailben fogunk értesíteni. A csomagod megérkezéséről a futárszolgálat e-mailben értesíteni fog, illetve a futár egyeztetés céljából a kiszállításkor telefonon kereshet.

A szállítási idő a célországtól függően így alakul:

Szállítási idő (munkanap) Célország
2-3 Szlovákia
3-4 Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország, Lengyelország, Németország
4-5 Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária, Dánia
4-7 Franciaország, Olaszország
5-6 Egyesült Királyság
6-7 Írország

A célországok szállítási zónákhoz vannak rendelve:

Szállítási zóna Célország
1. zóna Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia
2. zóna Belgium, Bulgária, Hollandia, Lengyelország, Luxemburg, Németország
3. zóna Dánia, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Írország

A szállítás díja a cél zónától és a csomag súlyától függően így alakul:

Csomag max. súlya (kg) Szállítás díja (Ft) – 1. zóna Szállítás díja (Ft) – 2. zóna Szállítás díja (Ft) – 3. zóna
2 4970 5140 8230
3 5320 5400 8670
5 5440 5690 9110
10 5850 5940 9530
15 6350 7020 10110
20 6930 8020 10700
25 7770 8940 12280
30 8680 9850 13700
40 14520 16800 22420

Egyéb szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk:

  • A termékek ára nem tartalmazza a szállítási költséget, külön csomagolási költséget viszont nem számítunk fel.
  • Az aktuális feldolgozási időnk az oldal felső sávjában mindig fel van tüntetve, kérjük ezt tekintsd mérvadónak. Amennyiben ezt a határidőt nem tudjuk tartani, minden esetben értesítjük a megrendelőt emailben.
  • A rendelésedről készült számlát a csomag feladásakor emailben küldjük, ezzel további teendőd nem lesz.
  • Kérjük mindig ellenőrizd a kiszállítás vagy átvétel időpontjában a csomag sértetlenségét! Sérülten érkező csomag esetén kérd a helyszíni jegyzőkönyv felvételét, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen vagy a kapcsolat fül alatt.