A Roxforti Könyvtár

– Hol van Hermione? – érdeklődött Harry, és méregetni kezdte saját dolgozatát.
– Valahol arrafelé. – Ron a polcok irányába mutatott. – Egy könyvet keres. Szerintem elhatározta, hogy karácsonyig kiolvassa az egész könyvtárat.

5.00 out of 5 based on 10 customer ratings
(10 értékelés)

1 890 Ft2 390 Ft

 • 100 ml
 • 200 ml
Kiürítés

A termék rendelésre készül, ezért a csomag várható feladása kb. 5-6 munkanap.

Kategória: Címkék: , , Fandom: HP

Leírás

MIT KELL TUDNI A VILÁGOK LÁNGJA ILLATGYERTYÁIRÓL?

 • 100% tisztaságú szójaviaszból készült,
 • kézzel öntött,
 • állatkísérletektől mentes,
 • vegán,
 • intenzív illatélményt (egész szobát betöltő) biztosító kézműves termékek.

A szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak kőolaj származékot, felhasznált illatanyagaink pedig parabén mentesek. Égés közben, – a paraffin gyertyákkal ellentétben, – nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.
A szójaviasz gyertya kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák.

A szójaviasz kémiai szerkezetéből adódóan hajlamos a kristályosodásra, ezért a gyertyákon megjelenhetnek ezek a jellegzetes, fehéres képződmények. Ez a jelenség egyáltalán nem befolyásolja a gyertya minőségét és illatát, csupán esztétikai dolog. Sajnos adalékanyagok nélkül kivédeni nem lehet, előbb-utóbb jelentkezni fog a gyertyán. Kérünk ezt vedd figyelembe vásárláskor.

További információkért a kristályosodásról, a fakanócos gyertyákról, a szójaviasz textilekből/bútorokról való eltávolításáról, illetve általános gyertyaégetési tippekért keresd fel a főmenüben található GYIK oldalt! 🙂

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

100 ml, 200 ml

Fandom

10 reviews for A Roxforti Könyvtár

 1. 5 out of 5

  (verified owner):

  Az egyik kedvenc illatom. Nehéz körülírni hogy milyen is valójában, de az biztos, hogy nagyon különleges darab, tökéletes kombinációja ennek a 3 illatnak.
  Nem tisztán vanílilás, hiszen a bőr és a cédrus erőteljesen jelen van, de összességében mégis egy édes, kissé fanyar, otthonos, barátságos, bekuckózós illat.
  Kellően intenzív, a szobába belépve, de a gyertya mellett üldögélve is jól érezhető, ráadásul nagyon csinos is.

 2. 5 out of 5

  (verified owner):

  Nagyon kellemes. Engem a fagyi illatra emlékeztet. Ilyen illatban egész nap ellennék.

 3. 5 out of 5

  (verified owner):

  Az egyik kedvencem lett, pedig tartottam tőle a címkék alapján, nem voltam benne biztos, mennyire lesz kellemes illat. Nagyon pozitív csalódás! Szuper kombináció!

 4. 5 out of 5

  (verified owner):

  Nagyon finom illata van, meggyújtva pedig az egész szobában érezhető.

 5. 5 out of 5

  (verified owner):

  Viaszmintában rendeltem meg. Tényleg nehéz körül írni. Nagyon kellemes, érezni a bőr illatát, de kissé fanyar a cédrustól, és a vaníliától mégis édes, és ez a 3 összhangban van.

 6. 5 out of 5

  (verified owner):

  Nem tudnám körülírni az illatot, nagyon egyedi és valóban olyan mintha bőrkötéses könyvekkel lennék körülvéve de mégis édes, nekem nagyon tetszik, olvasáshoz fantasztikus hangulatot teremt.

 7. 5 out of 5

  (verified owner):

  Az igazi otthoni könyvtári élmény, nagyon tetszett az illata, pedig a “bőr” címke annyira nem volt biztató elsőre. 😀 Tökéletes otthoni begubózós estékre, kellemes volt mellette olvasgatni. 🙂

 8. 5 out of 5

  (verified owner):

  Meglepett, amikor először letekertem a tetejét! Számomra leginkább a sütéshez használt mandulaaroma illatát idézi a finom vanília mellett. Nagyon kellemes!! 🙂

 9. 5 out of 5

  (verified owner):

  Nagyon kellemes, otthonos illat. Először addódtam a vanília miatt, hogy teljesen elfogja nyomni a másik két illatot, de szerencsére nem így lett, teljesen egyedi 🙂

 10. 5 out of 5

  (verified owner):

  Elsőre a vaníliát érezni, de aztán a többi illatjegy is megérződik a gyertyából. Nevéhez hűen felidézi a könyvtár hangulatát és illatát. 🙂

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.