A Tiltott Rengeteg

– Elsősorban az elsőéveseknek mondom, hogy az iskola melletti erdő tiltott terület, kivétel nélkül minden tanuló számára. Örülnék, ha ezt egyes felsőbbévesek is az eszükbe vésnék.

4.67 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 értékelés)

1 890 Ft2 390 Ft

 • 100 ml
 • 200 ml
Kiürítés

A termék rendelésre készül, ezért a csomag várható feladása kb. 5-6 munkanap.

Kategória: Címkék: , Fandom: HP

Leírás

MIT KELL TUDNI A VILÁGOK LÁNGJA ILLATGYERTYÁIRÓL?

 • 100% tisztaságú szójaviaszból készült,
 • kézzel öntött,
 • állatkísérletektől mentes,
 • vegán,
 • intenzív illatélményt (egész szobát betöltő) biztosító kézműves termékek.

A szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak kőolaj származékot, felhasznált illatanyagaink pedig parabén mentesek. Égés közben, – a paraffin gyertyákkal ellentétben, – nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.
A szójaviasz gyertya kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák.

A szójaviasz kémiai szerkezetéből adódóan hajlamos a kristályosodásra, ezért a gyertyákon megjelenhetnek ezek a jellegzetes, fehéres képződmények. Ez a jelenség egyáltalán nem befolyásolja a gyertya minőségét és illatát, csupán esztétikai dolog. Sajnos adalékanyagok nélkül kivédeni nem lehet, előbb-utóbb jelentkezni fog a gyertyán. Kérünk ezt vedd figyelembe vásárláskor.

További információkért a kristályosodásról, a fakanócos gyertyákról, a szójaviasz textilekből/bútorokról való eltávolításáról, illetve általános gyertyaégetési tippekért keresd fel a főmenüben található GYIK oldalt! 🙂

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

100 ml, 200 ml

Fandom

6 reviews for A Tiltott Rengeteg

 1. 5 out of 5

  (verified owner):

  Viaszmintában próbáltam ki. Igazi finom, fenyős, kissé citromos, misztikus, megfoghatatlan, hűs illata van. Nagyon jól idézi a tiltott rengeteg hangulatát, jól el lett találva.

 2. 5 out of 5

  (verified owner):

  Olyan illata van, amit az elhagyatottabb fenyvesekben érez az ember. Nagyon tetszik, hasonlónak képzeltem és ráadásul intenzív, az egész házban érződik, amikor meggyújtom (és órákkal az elfújása után is érzem még az illatot).

 3. 5 out of 5

  (verified owner):

  Ez is újravevős, nagyon misztikus, nem csak fenyő hanem igazi mély erdő illat, nagyon szeretem.

 4. 5 out of 5

  (verified owner):

  Na ez tökéletesen telitalálat nekem! Friss, üde, parfümös és markáns. Kicsit egy nyári eső-áztatta fenyves jut róla eszembe, és mivel itt a hegyekben elég sok táborozós emlékem kapcsolódik ehhez az illathoz, jól esett csak csukott szemmel ülve nosztalgiázni is. Ilyet mindenképpen fogok még venni! *-*

 5. 5 out of 5

  (verified owner):

  Minden orr más, de engem kicsit egy férfi tusfürdőre emlékeztet, kicsit valóban olyan, mint a fenyő, friss, parfümös illat. 🙂

 6. 3 out of 5

  (verified owner):

  Nagyon szép kivitelezésű gyertya, kellemes/erőteljes illattal: míg meg nem gyújtottam. Utána elsikkadt az illat és erősen kellett koncentrálnom, hogy egyáltalán érezzek is valamit.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.