Átoktörő Feyre

– Nem hitves, nem feleség. Feyre az Éjszaka udvarának úrnője.
– Egyenrangú társam minden téren, az én koronámat viseli majd, mellettem ül a trónon. Nem mellőzhető, nem korlátozható pusztán szórakozásra, gyerekszülésre és nevelésre. A királynőm.

3.50 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 értékelés)

1 890 Ft2 390 Ft

Kategória: Címkék: , Fandom: ACOTAR

Leírás

MIT KELL TUDNI A VILÁGOK LÁNGJA ILLATGYERTYÁIRÓL?

 • 100% tisztaságú szójaviaszból készült,
 • kézzel öntött,
 • állatkísérletektől mentes,
 • vegán,
 • intenzív illatélményt (egész szobát betöltő) biztosító kézműves termékek.

A szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak kőolaj származékot, felhasznált illatanyagaink pedig parabén mentesek. Égés közben, – a paraffin gyertyákkal ellentétben, – nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.
A szójaviasz gyertya kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák.

A szójaviasz kémiai szerkezetéből adódóan hajlamos a kristályosodásra, ezért a gyertyákon megjelenhetnek ezek a jellegzetes, fehéres képződmények. Ez a jelenség egyáltalán nem befolyásolja a gyertya minőségét és illatát, csupán esztétikai dolog. Sajnos adalékanyagok nélkül kivédeni nem lehet, előbb-utóbb jelentkezni fog a gyertyán. Kérünk ezt vedd figyelembe vásárláskor.

További információkért a kristályosodásról, a fakanócos gyertyákról, a szójaviasz textilekből/bútorokról való eltávolításáról, illetve általános gyertyaégetési tippekért keresd fel a főmenüben található GYIK oldalt! 🙂

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

100 ml, 200 ml

Fandom

4 reviews for Átoktörő Feyre

 1. 1 out of 5

  (verified owner):

  Sajnos ez az illat nem jött be nekem. A vanília alig-alig van jelen, az eper pedig nekem nagyon mű. Nem olyan friss, gyümölcsös, mint az igazi eper, hanem inkább olyan gumicukros, vegyileg előállított eperillat, ami a tusfürdőkben és ilyen-olyan illatosított termékeknél érezhető. Sajnálom, mert a csomagolása meseszép…

 2. 5 out of 5

  :

  Az egyik kedvencem! Igazi édes eper illata van, a szobámat percek alatt betöltötte. A címke pedig gyönyörű! ❤❤❤

 3. 3 out of 5

  (verified owner):

  Eddigi illatviaszaim közül ez tetszett a legkevésbé. Olvasztás előtt kellemes vaníliás, de utána teljesen átveszi a mű eperillat, ami nekem már irritálta az orrom. Sajnálom, mert Feyre “illatát” nagyon vártam.

 4. 5 out of 5

  (verified owner):

  Ez volt az első világoklángjás gyertyám és teljesen beleszerettem. Feyre karakterét alapból nagyon szeretem, a gyertya pedig gyönyörű, nagyon jó hangulatot teremt a szobában. Az illata finom édes, nekem nagyon tetszik az eper-vanília kombináció. Sokkal tartósabban érződik és intenzívebb, mint a bolti gyertyák esetében. És van benne csillám. Nagyon boldog vagyok ezzel a gyertyával.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.