Central Perk

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 értékelés)

1 890 Ft2 390 Ft

 • 100 ml
 • 200 ml
Kiürítés

A termék rendelésre készül, ezért a csomag várható feladása kb. 5-6 munkanap.

Kategória: Címkék: , , Fandom: Jóbarátok

Leírás

MIT KELL TUDNI A VILÁGOK LÁNGJA ILLATGYERTYÁIRÓL?

 • 100% tisztaságú szójaviaszból készült,
 • kézzel öntött,
 • állatkísérletektől mentes,
 • vegán,
 • intenzív illatélményt (egész szobát betöltő) biztosító kézműves termékek.

A szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak kőolaj származékot, felhasznált illatanyagaink pedig parabén mentesek. Égés közben, – a paraffin gyertyákkal ellentétben, – nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.
A szójaviasz gyertya kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák.

A szójaviasz kémiai szerkezetéből adódóan hajlamos a kristályosodásra, ezért a gyertyákon megjelenhetnek ezek a jellegzetes, fehéres képződmények. Ez a jelenség egyáltalán nem befolyásolja a gyertya minőségét és illatát, csupán esztétikai dolog. Sajnos adalékanyagok nélkül kivédeni nem lehet, előbb-utóbb jelentkezni fog a gyertyán. Kérünk ezt vedd figyelembe vásárláskor.

További információkért a kristályosodásról, a fakanócos gyertyákról, a szójaviasz textilekből/bútorokról való eltávolításáról, illetve általános gyertyaégetési tippekért keresd fel a főmenüben található GYIK oldalt! 🙂

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

100 ml, 200 ml

Fandom

2 reviews for Central Perk

 1. 5 out of 5

  (verified owner):

  Viaszmintaként rendeltem. Nekem egyből a szaloncukor illata jutott róla eszembe, ahogy kibontottam. Nagyon finom, meleg, karamellás illata van, de érezhető a kávé aromája is.

 2. 5 out of 5

  (verified owner):

  Több illatviaszt rendeltem, hogy ismerkedjek a termékekkel, de éreztem, hogy ezt egyből gyertyaként szeretném… Én igen, én ennél finomabb, ínycsiklandóbb illatot még nem éreztem, úristen, bele akartam harapni. 🙂 Mindegyik isteni finom, egyikben sem csalódtam még, de ez eddig a leglegleg 🙂 Függő leszek. Vagyis már az vagyok. Azt hiszem. 🙂

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.