Hangay Mili

5.00 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 értékelés)

1 890 Ft2 390 Ft

Kategória: Címke: Fandom: Ambrózy báró esetei

Leírás

MIT KELL TUDNI A VILÁGOK LÁNGJA ILLATGYERTYÁIRÓL?

 • 100% tisztaságú szójaviaszból készült,
 • kézzel öntött,
 • állatkísérletektől mentes,
 • vegán,
 • intenzív illatélményt (egész szobát betöltő) biztosító kézműves termékek.

A szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak kőolaj származékot, felhasznált illatanyagaink pedig parabén mentesek. Égés közben, – a paraffin gyertyákkal ellentétben, – nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.
A szójaviasz gyertya kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák.

A szójaviasz kémiai szerkezetéből adódóan hajlamos a kristályosodásra, ezért a gyertyákon megjelenhetnek ezek a jellegzetes, fehéres képződmények. Ez a jelenség egyáltalán nem befolyásolja a gyertya minőségét és illatát, csupán esztétikai dolog. Sajnos adalékanyagok nélkül kivédeni nem lehet, előbb-utóbb jelentkezni fog a gyertyán. Kérünk ezt vedd figyelembe vásárláskor.

További információkért a kristályosodásról, a fakanócos gyertyákról, a szójaviasz textilekből/bútorokról való eltávolításáról, illetve általános gyertyaégetési tippekért keresd fel a főmenüben található GYIK oldalt! 🙂

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

100 ml, 200 ml

Fandom

3 reviews for Hangay Mili

 1. 5 out of 5

  :

  Olyan igazi régies női parfüm jellege van, mint amit nagymamám hordott. 🙂 Nagyon kellemes.

 2. 5 out of 5

  (verified owner):

  A nagyon régi öblítőnk kellemesen rózsás és tiszta illata jut eszembe róla – és vicces módon ez az az illat amit időtlenn idők óta próbálok behatárolni, mert a dezodorom is hasonló illatú és eddig nem jöttem rá, honnan az a kellemes nosztalgikus képzelettársításom hozzá. Szóval nekem telitalálat! *-*

 3. 5 out of 5

  (verified owner):

  Kellemes, nőies, enyhe (abszolút nem az erős parfüm) illatú, pont amilyen illatot Milihez tudnál párosítani. 🙂 Mindenképp újra vevős, de a kíváncsiság miatt legközelebb az Ambrózy gyertyával együtt fogom beszerezni.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.