Parabatai

4.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 értékelés)

1 890 Ft2 390 Ft

 • 100 ml
 • 200 ml
Kiürítés

A termék rendelésre készül, ezért a csomag várható feladása kb. 5-6 munkanap.

Leírás

MIT KELL TUDNI A VILÁGOK LÁNGJA ILLATGYERTYÁIRÓL?

 • 100% tisztaságú szójaviaszból készült,
 • kézzel öntött,
 • állatkísérletektől mentes,
 • vegán,
 • intenzív illatélményt (egész szobát betöltő) biztosító kézműves termékek.

A szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak kőolaj származékot, felhasznált illatanyagaink pedig parabén mentesek. Égés közben, – a paraffin gyertyákkal ellentétben, – nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.
A szójaviasz gyertya kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák.

A szójaviasz kémiai szerkezetéből adódóan hajlamos a kristályosodásra, ezért a gyertyákon megjelenhetnek ezek a jellegzetes, fehéres képződmények. Ez a jelenség egyáltalán nem befolyásolja a gyertya minőségét és illatát, csupán esztétikai dolog. Sajnos adalékanyagok nélkül kivédeni nem lehet, előbb-utóbb jelentkezni fog a gyertyán. Kérünk ezt vedd figyelembe vásárláskor.

További információkért a kristályosodásról, a fakanócos gyertyákról, a szójaviasz textilekből/bútorokról való eltávolításáról, illetve általános gyertyaégetési tippekért keresd fel a főmenüben található GYIK oldalt! 🙂

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

100 ml, 200 ml

Fandom

2 reviews for Parabatai

 1. 3 out of 5

  (verified owner):

  Nagyon üde, nagyon könnyed, nagyon kis visszafogott “zöld” illat. Nem kesernyés, nem túl fás, de nem is túl virágos vagy citrusos. Kellemes, az biztos, de egy picit talán túl karcos, talán egy picit túl fanyar az én ízlésemnek. Hajaz egy kicsit a Daemon Black-hez, de az szerintem jobban sikerült.

 2. 5 out of 5

  :

  Ez is nagyon friss illat, a friss zöldeket juttatja eszembe egy csipet citrussal és virágokkal. Nehéz körülírni, de szerintem tökéletes kombináció, az egyik kedvencem.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.