Peeta Mellark

4.67 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 értékelés)

1 890 Ft2 390 Ft

Kategória: Címke: Fandom: Az Éhezők Viadala

Leírás

MIT KELL TUDNI A VILÁGOK LÁNGJA ILLATGYERTYÁIRÓL?

 • 100% tisztaságú szójaviaszból készült,
 • kézzel öntött,
 • állatkísérletektől mentes,
 • vegán,
 • intenzív illatélményt (egész szobát betöltő) biztosító kézműves termékek.

A szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak kőolaj származékot, felhasznált illatanyagaink pedig parabén mentesek. Égés közben, – a paraffin gyertyákkal ellentétben, – nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.
A szójaviasz gyertya kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák.

A szójaviasz kémiai szerkezetéből adódóan hajlamos a kristályosodásra, ezért a gyertyákon megjelenhetnek ezek a jellegzetes, fehéres képződmények. Ez a jelenség egyáltalán nem befolyásolja a gyertya minőségét és illatát, csupán esztétikai dolog. Sajnos adalékanyagok nélkül kivédeni nem lehet, előbb-utóbb jelentkezni fog a gyertyán. Kérünk ezt vedd figyelembe vásárláskor.

További információkért a kristályosodásról, a fakanócos gyertyákról, a szójaviasz textilekből/bútorokról való eltávolításáról, illetve általános gyertyaégetési tippekért keresd fel a főmenüben található GYIK oldalt! 🙂

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

100 ml, 200 ml

Fandom

3 reviews for Peeta Mellark

 1. 4 out of 5

  (verified owner):

  Finom, édes, valóban a pékségekre emlékeztető aromája van ennek a gyertyának, de számomra nem ilyen a frissen sült kenyér illata. Valami sósabbra, élesztősebbre, “ropogósabbra”, karcosabbra számítottam, ezért a 4 csillag, de ezzel együtt is ez egy nagyon kellemes, süteményes, meleg illat.

 2. 5 out of 5

  :

  Hát nem gondoltam volna, hogy lehet kenyér illatú gyertyát csinálni, de ennek tényleg pont olyan illata van, mint egy vekni frissen sült kenyérnek!

 3. 5 out of 5

  (verified owner):

  Hatalmas kedvencem lett. Peeta-t is és a friss kenyeret is nagyon kedvelem. Ebben az ízlésesem kivitelezett gyertyában a friss (de már nem forró, kellemesen meleg), vajjal megkent kenyér illata érződik a számomra. Visszahozza a gyerekkoromban a nagymamámnál elköltött uzsonnák emlékét. 🙂

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.