Rhysand

4.33 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 értékelés)

1 890 Ft2 390 Ft

 • 100 ml
 • 200 ml
Kiürítés

A termék rendelésre készül, ezért a csomag várható feladása kb. 5-6 munkanap.

Kategória: Címkék: , , Fandom: ACOTAR

Leírás

MIT KELL TUDNI A VILÁGOK LÁNGJA ILLATGYERTYÁIRÓL?

 • 100% tisztaságú szójaviaszból készült,
 • kézzel öntött,
 • állatkísérletektől mentes,
 • vegán,
 • intenzív illatélményt (egész szobát betöltő) biztosító kézműves termékek.

A szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak kőolaj származékot, felhasznált illatanyagaink pedig parabén mentesek. Égés közben, – a paraffin gyertyákkal ellentétben, – nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.
A szójaviasz gyertya kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák.

A szójaviasz kémiai szerkezetéből adódóan hajlamos a kristályosodásra, ezért a gyertyákon megjelenhetnek ezek a jellegzetes, fehéres képződmények. Ez a jelenség egyáltalán nem befolyásolja a gyertya minőségét és illatát, csupán esztétikai dolog. Sajnos adalékanyagok nélkül kivédeni nem lehet, előbb-utóbb jelentkezni fog a gyertyán. Kérünk ezt vedd figyelembe vásárláskor.

További információkért a kristályosodásról, a fakanócos gyertyákról, a szójaviasz textilekből/bútorokról való eltávolításáról, illetve általános gyertyaégetési tippekért keresd fel a főmenüben található GYIK oldalt! 🙂

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

100 ml, 200 ml

Fandom

3 reviews for Rhysand

 1. 3 out of 5

  (verified owner):

  Nagyon intenzív, tömény, tisztán jázmin illatú darab. A citrus és a szellő nem érezhető benne igazán, ezért egy kicsit szomorú vagyok, mert így nekem a légfrissítő jut róla eszembe, de aki szereti a jázmin illatát, az szeretni fogja.

 2. 5 out of 5

  :

  Nagyon jázminos, kissé kijön a tengeri szellő illata is, amitől nagyon férfiasnak hat. Szerintem Rhysandhez tökéletes! Meggyújtva nagyon erős, percet alatt megtöltötte a szobát.

 3. 5 out of 5

  (verified owner):

  Illatviaszként nagyon kellemes illata van, gyorsan betöltötte a szobát, nem volt egyáltalán zavaró vagy tömény sem. Újrarendelős!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.