Terrasen Rising – Mystery Box

RENDELÉSI IDŐSZAK KEZDETE: 2019.06.10. 20:00

A tartalmat inspirálta: Throne of Glass (Üvegtrón) sorozat

Várható kiküldés ideje: 2019.06.26 – 07.03. között!

A doboz tartalma:

✳️a szokásos 1 x 200ml és 2 x 100ml-s szójaviasz gyertya (exkluzív design és téma, csak a doboz részére)
✳️1 illatviasz
✳️1 exkluzív, saját tervezésű hard enamel pin (az előző dobozból ez volt a kedvenc elemetek, szóval ki nem hagynánk! 😁)
✳️minőségi art print (fanart) egy nemzetközileg elismert művésztől
✳️7 egyéb, témához kapcsolódó elem (amiből több olyan is van, ami több darabból áll, csak egynek számoljuk 😜)

➡️Vagyis összesen 13 elemre számíthattok a dobozban.

Minden elem kézműves jellegű, tehát nem hivatalos merchandise termékek lesznek a dobozban!

4.78 out of 5 based on 9 customer ratings
(9 értékelés)

9 900 Ft

Iratkozz fel a várólistára, hogy e-mailben értesíthessünk, amint a termék újra elérhetővé válik

Kategória: Fandom: Üvegtrón

További információk

Fandom

9 reviews for Terrasen Rising – Mystery Box

 1. 5 out of 5

  (verified owner):

  Eddig mindegyik mystery box tetszett, és ez sem kivétel. Bár már az első is erősen nyitotta a sort, mégis egyre jobbak és jobbak, és abszolút megérik az árukat, sőt. Minden elem illik a fandomhoz és ötletesek, szépen kivitelezettek.

 2. 5 out of 5

  (verified owner):

  Megint megcsináltátok! Pedig nagyon magason volt a léc. 🙂
  A doboz minden elemét imádom.
  Gyönyörűen kivitelezettek, igényesek, jó minőségűek. Minden beleillik az Üvegtrón világába. És a gyertyák… a gyertyák fantasztikus illatúak!
  Mindhárom mystery boxotokat megvettem eddig, és ezek után ki merem jelenteni, hogy még olyat is meg fogok venni, aminek a témája annyira nem tetszik. 🙂
  Még sok ilyen fantasztikus dobozt készítsetek nekünk.
  Izgatottan várom a következő mystery box témáját.

 3. 5 out of 5

  (verified owner):

  Nagyon eltaláltátok ezt a dobozt! Imádtam! 😀 Továbbra is meg fogom venni ezeket a dobozokat, ha a fandom érdekel (bár szerintem nem nagyon lesz olyan, ami ne érdekelne :))
  Az első dobozról sajnos lemaradtam, de a második is ez is teljesen megvett! 😀 Köszönöm <3

 4. 5 out of 5

  (verified owner):

  Hihetetlen. Szokás szerint nagyszerűet alkottatok! Abszolút kedvencek: vászontáska (annyira gyönyörű, hogy félek használni), kitűző, nyaklánc, és a 200 ml-es gyertya (megmondom őszintén, erre a gyertyára nem számítottam, de imádom!). Kíváncsian várom, mi lesz a következő téma!

 5. 3 out of 5

  (verified owner):

  Sajnos, nekem ez a doboz most csalódás volt. Hasonlóan csodás dobozra számítottam, mint amilyen a Court of Dreams volt, de sajnos ez most nem jött össze. Az ötletek nem voltak rosszak, de az illatosított elemeknél most a legtöbb olyan volt, aminek az aromája kifejezetten nem tetszett. Ebben a 3 csillagban az is benne van, hogy az elemek fele olyan, amit én személy szerint nem használnék, ez persze nem a Világok Lángja hibája, mert látom én is, másoknak jobban bejöttek ezek.

 6. 5 out of 5

  (verified owner):

  Megrendeltem az előző két dobozt is és azt hiszem az összes közül ez volt az amelyik a legjobban tetszett. A Zelenák Sütiházban vettem át, az egyik ott dolgozó leányzóval együtt bontottuk ki és neki is nagyon bejött. Úgy érzem ez az eddigi legjobb dobozotok, függetlenül attól, hogy nem fogok tudni mindent használni. Csak így tovább!

 7. 5 out of 5

  (verified owner):

  Keveset tudok a témáról, a lányomnak vettem meg a dobozt. Ő szuperlatívuszokban beszél róla, talán az illatviasz illata édesebb, mint amilyet szeret. A táskát nekem adományozta, én használom is, kivéve, amikor kölcsönkéri! 🙂 Nem bántam meg, most sem, hogy megvettük!

 8. 5 out of 5

  (verified owner):

  Nagyon szuper csomagot sikerült összeállítani, igazából minden eleme tetszett. Azóta is használom őket, főleg a táskát és az ajakápolót, de a gyertyák is szuperek, az illatviasz az nem annyira az én illatom, de a design azon is szép. A könyvjelzők is cukik, szóval nekem bejött nagyon ez a csomag is. 🙂

 9. 5 out of 5

  (verified owner):

  Épp az Üvegtrón 6. kötet kiolvasásánál tartottam, mikor megtudtam, hogy az új mystery box témája ez lesz. Mivel imádom a könyvet, így egyértelműen kötelezőnek tartottam a beszerzését. Ez az első mystery boxom, és egyáltalán nem csalódtam. Kedvenceim az elemek közül az ajakápoló, amit nap, mint nap használok, illetve a vászontáska és a szobaillatosító. A gyertyák közül pedig az Elide&Lorcan lett a kedvencem, kellemes az illata, már a felét el is égettem.
  Egyszóval igényes lett ez a box is, kíváncsian várom a további témákat!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.