Velaris szivárványa

“Erről híres Velaris: a művészek negyedéről. Számos galéria, kellékbolt, kerámiaműhely, szoborkert és hasonló található itt. Velaris szivárványának nevezik.”

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara

3.50 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 értékelés)

1 890 Ft2 390 Ft

Kategória: Címkék: , , , , Fandom: ACOTAR

Leírás

MIT KELL TUDNI A VILÁGOK LÁNGJA ILLATGYERTYÁIRÓL?

 • 100% tisztaságú szójaviaszból készült,
 • kézzel öntött,
 • állatkísérletektől mentes,
 • vegán,
 • intenzív illatélményt (egész szobát betöltő) biztosító kézműves termékek.

A szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak kőolaj származékot, felhasznált illatanyagaink pedig parabén mentesek. Égés közben, – a paraffin gyertyákkal ellentétben, – nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.
A szójaviasz gyertya kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák.

A szójaviasz kémiai szerkezetéből adódóan hajlamos a kristályosodásra, ezért a gyertyákon megjelenhetnek ezek a jellegzetes, fehéres képződmények. Ez a jelenség egyáltalán nem befolyásolja a gyertya minőségét és illatát, csupán esztétikai dolog. Sajnos adalékanyagok nélkül kivédeni nem lehet, előbb-utóbb jelentkezni fog a gyertyán. Kérünk ezt vedd figyelembe vásárláskor.

További információkért a kristályosodásról, a fakanócos gyertyákról, a szójaviasz textilekből/bútorokról való eltávolításáról, illetve általános gyertyaégetési tippekért keresd fel a főmenüben található GYIK oldalt! 🙂

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Méret

100 ml, 200 ml

Fandom

4 reviews for Velaris szivárványa

 1. 1 out of 5

  (verified owner):

  Ő csalódás volt számomra. Illatorgiára számítottam – tekintve hogy mennyi illatjegyből áll -, de a banánon kívül sajnos semmi mást nem érzek benne és sajnos az sem olyan igazi, tiszta, édes banán illat, hanem olyan “koszos”, zavaros. Kár érte.

 2. 5 out of 5

  (verified owner):

  Nekünk eddig kettő van belőle, egyik lányom sem tudott ellenállni neki. Amit sajnáltam, hogy a színes csillám nincs rajta. Ettől függetlenül nagyon szép.

 3. 5 out of 5

  :

  Engem valami finom gyümölcsös cukorkára emlékeztet, nagyon kellemes! Arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörűen keverednek benne a színek!

 4. 3 out of 5

  (verified owner):

  Először szinte csak a banán érezhető, majd a kókusz is, de a többi illat elveszett teljesen 🙁

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.